Starco Norge er eneimportør av flere av verdens mest kjente felgprodusenter – de samme produsentene som leverer «originalfelger» til bilindustrien. Vi lagerfører et bredt utvalg av felger i alle prissegmenter til de aller fleste bilmodeller med fokus på OE tilpasning.

Du finner alltid en felg hos oss enten det er til personbil, SUV, 4×4, varebil, bobil, off-roaders. Spør oss gjerne også om USA felger.

  • Norges beste forhandlerpriser på dekk, felger og smøremidler, du handler direkte fra distributør og importør

  • God og kjapp leveringsservice på dagen -eller senest dagen derpå

  • Førsteklasses produkter i alle prissegmenter

  • Innlogging til nettbutikk med forhandlerpriser direkte på nett

I tillegg til vårt hovedsortiment på over 40 felger

kan vi nå bestille felger direkte fra Alcars gigantiske lager i Tyskland – med levering i løpet av 2-7 virkedager! Med over 700.000 felger klare til å sendes over hele verden, så vil du garantert finne det felgdesignet som du ønsker OG som passer din bil!

Tysk feinschmecker-design!

AEZ sin suksess er basert på styrken til design, innovasjon og svært god produktkvalitet. AEZ sitt sortiment omfatter klassiske felgdesign, spesifikke felger for de 3 tyske premium bilmerkene Audi, BMW og Mercedes. Stort og bredt spekter også av felger til SUV og off-roaders.

Tysk kvalitet og presisjon til fingerspissene

Alutec er en av de ledende felgprodusenter i Europa. «Young at heart and up-to-the-minute». Alutec kombinerer sin kjærlighet til flotte biler med å designe ekspert øye for stil og eleganse.

Tysk kvalitet og presisjon!

Dezent felger er av høyeste kvalitet, et bredt spekter av felgdesign til de aller fleste bilmodeller.

When a passion is round, it also runs smoothly

DOTZ ble integrert i ALCAR-konsernet som et eksisterende merke i 1999, da var det bare et navn. Nå, 20 år senere, har det blitt en lidenskap, preget av engasjement, profesjonalitet og fremfor alt spenning, noe som gjør DOTZ til et etablert og ledende merkevare i det europeiske bilmarkedet i dag. DOTZ er posisjonert som tuningsmerke, og har en høy status blant avicionados av sofistikerte felg og tuningseksperter. I Europa er DOTZ ansett som en trendsetter på ettermarkedet.

Italiensk design på sitt ypperste!

GMP Italia er spesialister på produksjon av lettmetallfelger og har et svært godt rykte i det europeiske markedet. GMP Italy er lidenskapelig opptatt av innovasjon og bruker store ressurser innen design og teknologi. GMP Italy sørger for at alle trinn i produksjonsprosessen respekterer den tradisjonelle kvaliteten på «Made in Italy», slik at du kan være sikker på at alle felger er av høyeste kvalitet med en 1. klasses «finish».

Italiensk design på sitt beste

Xtreme produseres av italienske Alkatec Automotive som er et komplett teknisk felgprodusent dedikert til bilbransjen, og som fokuserer hovedsakelig på design og produksjon for OEM- og ettermarked. De har et team av fagfolk som har vært i felgindustrien i mange år og har jobbet med mange av de største bilbedriftene over hele verden. Alkatec Automotive team sysselsetter spesialiserte fagfolk av forskjellige nasjonaliteter som mellom dem har kunnskap og forståelse for både det europeiske og det amerikanske markedet.

Enkle og stilrene design fra STW

Starco Norges eget felgmerke